https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/139788-b50bc17daeedd43e0da9e481b37616131e0942cf/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Sofia (2019)

Sofia woont samen met haar ouders in Casablanca. Ze baart illegaal een buitenechtelijk kind en ontkent haar zwangerschap.

Sofia

80 minuten Drama 04-04-2019

Recensies Sofia

MovieMeter: 3,09
Rotten Tomatoes 92

Filmposter Sofia

Sofia woont samen met haar ouders in Casablanca. Ze baart illegaal een buitenechtelijk kind en ontkent haar zwangerschap.

Sofia woont met haar ouders in Casablanca. Tijdens een etentje met de familie krijgt ze enorme last van buikpijn waarna haar water breekt. Het feit dat ze op het punt staat te bevallen wordt verborgen gehouden voor de anderen en ze vertrekt met haar nicht naar het ziekenhuis onder het mom te veel te hebben gegeten. Het ziekenhuispersoneel stemt er uiteindelijk in Sofia te helpen, zolang ze haar huwelijksakte kan overhandigen. Zo niet wordt de politie verwittigd.
Sofia
Filmposter Filmposter Sofia

Regisseur Sofia

Meryem Benm'Barek-Aloïsi

Schrijvers Sofia

Meryem Benm'Barek-Aloïsi

Cast Sofia

Faouzi Bensaïdi
Lubna Azabal
Hamza Khafif
Sara Elmhamdi Elalaoui
Sarah Perles
Maha Alemi

Sofia

Wil jij weten waar Sofia op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Sofia draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Sofia informatie

Benieuwd waar Sofia over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Sofia. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Sofia al heeft ontvangen.

Sofia trailer

Benieuwd of Sofia iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Sofia jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Sofia kunt kijken!