Sold - 't Poelhuys

Sold - 't Poelhuys

Op 11 oktober organiseren Free a Girl en Soroptimisten landelijk een filmavond, waarbij de film SOLD door heel Nederland wordt getoond. In Lisse vindt de vertoning plaats in 't Poelhuys - Vivaldistraat 4. Dus NIET in Floralis; wij bieden de service voor de ticketverkoop. Free a Girl werkt samen met partnerorganisaties en bevrijdingsteams om meisjes die worden vastgehouden in bordelen op te sporen, te bevrijden, op te vangen en ze door middel van counseling, scholing en beroepstrainingen een hoopvolle toekomst te geven. Soroptimisten is de grootste internationale serviceorganisatie van vrouwelijke professionals. Zij zetten hun kennis en vaardigheden in om wereldwijd de positie van vrouwen en meisjes te verbeteren. Zij hebben zich verbonden aan de School for Justice door de opstart en eerste jaren van de opleiding te financieren. De film vertelt het verhaal van Lakshmi, een jong meisje uit Nepal dat in de kinderprostitutie in India terecht komt. Een aangrijpende drama die de harde realiteit weergeeft van naar schatting 1,2 miljoen kinderen in India. De opbrengst van de film komt volledig ten goede aan School for Justice. Vrijdag 11 oktober 20:00 uur in 't POELHUYS!! Vivaldistraat 4 Lisse € 13 inclusief een drankje

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Sold - 't Poelhuys

Helaas draait Sold - 't Poelhuys niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 27-01-2020.

Sold - 't Poelhuys

Wil jij weten waar Sold - 't Poelhuys op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Sold - 't Poelhuys draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Sold - 't Poelhuys informatie

Benieuwd waar Sold - 't Poelhuys over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Sold - 't Poelhuys. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Sold - 't Poelhuys al heeft ontvangen.

Sold - 't Poelhuys trailer

Benieuwd of Sold - 't Poelhuys iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Sold - 't Poelhuys jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Sold - 't Poelhuys kunt kijken!