Songs for While I'm Away (2020)

Songs for While I'm Away

112 minuten 2020
Phil Lynott werd geboren in 1949 in West Bromwich in Engeland als kind van een Ierse moeder en een zwarte vader uit Brits-Guyana. Hij groeide echter op in Dublin, Ierland bij zijn grootouders. Hij was zanger van verschillende bands, waaronder Skid Row, waar ook Gary Moore in zat. Tot hij basgitaar leerde spelen en Thin Lizzy oprichtte in 1969, waarin hij de zanger en bassist was. Met Thin Lizzy behaalde hij grote successen en hadden ze hits als ‘Whiskey in the Jar’, ‘The Boys Are Back in Town’ en ‘Jailbreak’. Tegen het einde van de jaren zeventig begon Lynott aan een solocarrière, die hem onder andere de hit ‘Old Town’ bracht. Al tijdens maar vooral na Thin Lizzy kreeg Lynott steeds vaker te maken met druggerelateerde problemen, met name een heroïneverslaving. Uiteindelijk overleed Lynott op 4 januari 1986 op 36-jarige leeftijd. Dit is het verhaal van hoe een jonge zwarte jongen uit Dublin uit de arbeidersklasse van de jaren 50 één van de grootste rockers van Ierland werd. Phil Lynott was een songwriter, een dichter, dromer en een wildeman.

Regisseur Songs for While I'm Away

Onbekend

Schrijvers Songs for While I'm Away

Onbekend

Cast Songs for While I'm Away

James Hetfield
Adam Clayton
Carl Shaaban

Filmagenda van Songs for While I'm Away

Songs for While I'm Away

Wil jij weten waar Songs for While I'm Away op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Songs for While I'm Away draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Songs for While I'm Away informatie

Benieuwd waar Songs for While I'm Away over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Songs for While I'm Away. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Songs for While I'm Away al heeft ontvangen.

Songs for While I'm Away trailer

Benieuwd of Songs for While I'm Away iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Songs for While I'm Away jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Songs for While I'm Away kunt kijken!