https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/164454-9a8ecef78f97f9020c2cbe0dab2cb8b6042e4fc0/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Songs of Repression (2021)

AL
Aan de voet van het Chileense Andesgebergte ligt een idyllische Duitse kolonie. De pracht van de plek verbergt echter een afschuwelijk verleden.

Songs of Repression

AL
90 minuten 21-10-2021

Filmposter Songs of Repression

Aan de voet van het Chileense Andesgebergte ligt een idyllische Duitse kolonie. De pracht van de plek verbergt echter een afschuwelijk verleden.

Aan de voet van het Chileense Andesgebergte ligt een idyllische Duitse kolonie. De pracht van de plek verbergt echter een afschuwelijk verleden. In 1961 emigreerden de Duitse prediker Paul Schaefer en zijn gemeenschap naar Chili om daar de armen te helpen. Ze richtten de Colonia Dignidad op, die al snel veranderde in een gesloten sekte waar waardigheid ver te zoeken was. Songs of Repression, van de makers van The Act of Killing, onderzoekt hoe de overgebleven bewoners van de gemeenschap omgaan met 45 jaar kindermisbruik, collectieve afranselingen en slavernij-achtige taferelen. Ook wordt duidelijk dat de ooit idealistische geloofsgemeenschap het terreurbewind van Pinochet steunde door politieke gevangenen te martelen, te vermoorden en in massagraven te begraven op hun enorme landgoed. Met prachtige beelden en intieme gesprekken ontrafelen de documentairemakers een gruwelijke geschiedenis.

Regisseurs Songs of Repression

Estephan Wagner

Marianne Hougen-Moraga

Schrijvers Songs of Repression

Onbekend

Cast Songs of Repression

Onbekend

Filmagenda van Songs of Repression

Songs of Repression

Wil jij weten waar Songs of Repression op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Songs of Repression draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Songs of Repression informatie

Benieuwd waar Songs of Repression over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Songs of Repression. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Songs of Repression al heeft ontvangen.

Songs of Repression trailer

Benieuwd of Songs of Repression iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Songs of Repression jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Songs of Repression kunt kijken!