Stef Bos- RUIMTE (2020)

Stef Bos- RUIMTE

05-08-2020
Door jezelf klein te maken, wordt de ruimte om je heen groter. Het gaat niet om de zanger Het gaat om het lied. Zo begon hij aan deze kortstondige reis alleen. Even zonder band. Met een koffer van songs die gespeeld willen worden, zoals ze zijn geboren aan de piano of de gitaar. En elke avond op avontuur want: "Er is altijd een wereld die wij nog niet kennen, altijd een taal die wij niet verstaan, altijd een wonder dat we niet kunnen verklaren. Altijd een grens om voorbij te gaan"

Regisseur Stef Bos- RUIMTE

Onbekend

Schrijvers Stef Bos- RUIMTE

Onbekend

Cast Stef Bos- RUIMTE

Onbekend

Stef Bos- RUIMTE

Wil jij weten waar Stef Bos- RUIMTE op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Stef Bos- RUIMTE draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Stef Bos- RUIMTE informatie

Benieuwd waar Stef Bos- RUIMTE over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Stef Bos- RUIMTE. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Stef Bos- RUIMTE al heeft ontvangen.

Stef Bos- RUIMTE trailer

Benieuwd of Stef Bos- RUIMTE iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Stef Bos- RUIMTE jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Stef Bos- RUIMTE kunt kijken!