https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/145994-5f16cdf770d594f7c26d70a5b5e64adfc828d061/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Het wilde avontuur/The Call of the Wild (2020)

Angst
Gebaseerd op het legendarische avontuur van Jack London, vertelt 20th Century Fox het avontuurlijke verhaal van de heldhaftige hond Buck in The Call of the Wild.

Het wilde avontuur/The Call of the Wild

Angst
100 minuten Animatie, Familie 19-02-2020

Recensies Het wilde avontuur/The Call of the Wild

Metacritic: 47,1
MovieMeter: 2,75

Filmposter Het wilde avontuur/The Call of the Wild

Gebaseerd op het legendarische avontuur van Jack London, vertelt 20th Century Fox het avontuurlijke verhaal van de heldhaftige hond Buck in The Call of the Wild.

Gebaseerd op het legendarische avontuur van Jack London, vertelt 20th Century Fox het avontuurlijke verhaal van de heldhaftige hond Buck in The Call of the Wild. Zijn rustige leventje komt plotseling op zijn kop te staan wanneer hij van zijn thuis in Californië wordt weggerukt en in de woeste natuur van de Yukon in Canada terechtkomt tijdens de Goudkoorts van eind 19e eeuw. Als het nieuwste lid van een postbezorgings-hondenteam, waarvan hij tot leider uitgroeit, beleeft Buck het avontuur van zijn leven. Hij vindt daarmee zijn roeping in het leven en wordt zijn eigen baas. The Call of the Wild is een hybride van live action en geanimeerde filmproductie. De film is gecreëerd door een mix van visuele effecten en een bijzondere animatietechnologie die de dieren tot leven te brengen en hun tot authentieke karakters te maken. The Call of the Wild is geregisseerd door Chris Sanders (How to Train Your Dragon), geschreven scenario door Michael Green (Murder on the Orient Express) en geproduceerd door Erwin Stoff en James Mangold (Le Mans ’66), met uitvoerend producenten Diana Pokorny (Downsizing) en Ryan Stafford (War for the Planet of the Apes). De sterrencast van The Call of the Wild bestaat uit Harrison Ford, Omar Sy (The Intouchables), Dan Stevens (Downton Abbey), Karen Gillan (Guardians of the Gallaxy) en Bradley Whitford (Get out).

Regisseurs Het wilde avontuur/The Call of the Wild

Jerry Jameson

Chris Sanders

Schrijvers Het wilde avontuur/The Call of the Wild

Jack London

Michael Green

James Dickey

Cast Het wilde avontuur/The Call of the Wild

John Beck
Karen Gillan
Harrison Ford
Billy Green Bush
Bradley Whitford
Dan Stevens
Omar Sy
Jim Bohan
Dennis Burkley

Alternatieve titels

The Call of the Wild

Het Wilde Avontuur

Het wilde avontuur/The Call of the Wild

Filmagenda van Het wilde avontuur/The Call of the Wild

Filmagenda deze week Deze week Week 28

10-07
VR Vandaag
11-07
ZA Zaterdag
12-07
ZO Zondag
13-07
MA Maandag
14-07
DI Dinsdag
15-07
WO Woensdag
16-07
DO Donderdag

Het wilde avontuur/The Call of the Wild

Wil jij weten waar Het wilde avontuur/The Call of the Wild op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Het wilde avontuur/The Call of the Wild draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Het wilde avontuur/The Call of the Wild informatie

Benieuwd waar Het wilde avontuur/The Call of the Wild over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Het wilde avontuur/The Call of the Wild. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Het wilde avontuur/The Call of the Wild al heeft ontvangen.

Het wilde avontuur/The Call of the Wild trailer

Benieuwd of Het wilde avontuur/The Call of the Wild iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Het wilde avontuur/The Call of the Wild jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Het wilde avontuur/The Call of the Wild kunt kijken!