https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/137236-d66e8d1343798dfd99d688a2180e15ed7d59513c/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De Elfkins - Een klein bakfestijn (2020)

6
Al tweehonderd jaar leven de Elfkins onder de grond, ver weg van de grotemensenwereld. Tot op een dag het opgewekte Elfkin-meisje Helvi behoefte heeft aan meer ruimte om zich heen.

De Elfkins - Een klein bakfestijn

6
78 minuten 05-08-2020

Filmposter De Elfkins - Een klein bakfestijn

Al tweehonderd jaar leven de Elfkins onder de grond, ver weg van de grotemensenwereld. Tot op een dag het opgewekte Elfkin-meisje Helvi behoefte heeft aan meer ruimte om zich heen.

Al tweehonderd jaar leven de Elfkins onder de grond, ver weg van de grotemensenwereld. Tot op een dag het opgewekte Elfkin-meisje Helvi behoefte heeft aan meer ruimte om zich heen. Samen met haar vrienden, de Elfkin-jongens Kipp en Butz, trekt ze naar de bovengrondse wereld waar ze tussen de grote mensen op zoek gaat naar haar unieke Elfkin-talent én grootse avonturen beleeft. Nadat ze vrienden wordt met de norse banketbakker Theo leert ze samen met de andere Elfkins een belangrijke les: er is niets beters dan anderen te helpen waar je maar kan.

Bekijk het aanbod van De Elfkins - Een klein bakfestijn

Regisseur De Elfkins - Een klein bakfestijn

Ute von Münchow-Pohl

Schrijvers De Elfkins - Een klein bakfestijn

Onbekend

Cast De Elfkins - Een klein bakfestijn

Onbekend

De Elfkins - Een klein bakfestijn

Wil jij weten waar De Elfkins - Een klein bakfestijn op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Elfkins - Een klein bakfestijn draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Elfkins - Een klein bakfestijn informatie

Benieuwd waar De Elfkins - Een klein bakfestijn over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Elfkins - Een klein bakfestijn. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Elfkins - Een klein bakfestijn al heeft ontvangen.

De Elfkins - Een klein bakfestijn trailer

Benieuwd of De Elfkins - Een klein bakfestijn iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Elfkins - Een klein bakfestijn jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Elfkins - Een klein bakfestijn kunt kijken!