https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/137236-d66e8d1343798dfd99d688a2180e15ed7d59513c/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De Elfkins - Een klein bakfestijn (2020)

6
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

De Elfkins - Een klein bakfestijn

6
78 minuten 05-08-2020

Filmposter De Elfkins - Een klein bakfestijn

Al tweehonderd jaar leven de Elfkins onder de grond, ver weg van de grotemensenwereld. Tot op een dag het opgewekte Elfkin-meisje Helvi behoefte heeft aan meer ruimte om zich heen. Samen met haar vrienden, de Elfkin-jongens Kipp en Butz, trekt ze naar de bovengrondse wereld waar ze tussen de grote mensen op zoek gaat naar haar unieke Elfkin-talent én grootse avonturen beleeft. Nadat ze vrienden wordt met de norse banketbakker Theo leert ze samen met de andere Elfkins een belangrijke les: er is niets beters dan anderen te helpen waar je maar kan.

Regisseur De Elfkins - Een klein bakfestijn

Ute von Münchow-Pohl

Schrijvers De Elfkins - Een klein bakfestijn

Onbekend

Cast De Elfkins - Een klein bakfestijn

Wim Opbrouck
Buddy Vedder
Pip Pellens

Filmagenda van De Elfkins - Een klein bakfestijn

De Elfkins - Een klein bakfestijn

Wil jij weten waar De Elfkins - Een klein bakfestijn op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Elfkins - Een klein bakfestijn draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Elfkins - Een klein bakfestijn informatie

Benieuwd waar De Elfkins - Een klein bakfestijn over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Elfkins - Een klein bakfestijn. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Elfkins - Een klein bakfestijn al heeft ontvangen.

De Elfkins - Een klein bakfestijn trailer

Benieuwd of De Elfkins - Een klein bakfestijn iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Elfkins - Een klein bakfestijn jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Elfkins - Een klein bakfestijn kunt kijken!