https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/217403-ecdaa0cf377d7a36347decdf1a5b253ce8356d7b/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Kyiv Files (2024)

12

The Kyiv Files

12
78 minuten 08-02-2024

Filmposter The Kyiv Files

In Oekraïne is het Sovjet KGB-archief met talloze observatiedossiers toegankelijk gemaakt voor het publiek. Wat doet het met je als je erachter komt dat de staat je jarenlang in de gaten hield? Een dissidente Oekraïense vrouw, een Nederlandse amateur-spion en een Franse toerist die 50 jaar geleden werd verraden door haar "geliefde", worden geconfronteerd met hun eigen dossier in het archief en reflecteren op hun verleden. De film schetst, aan de hand van diverse ontmoetingen met individuen die hun dossiers in het archief tegenkomen, een tijd waarin de paranoia van het Sovjetregime tot diep in de vezels van persoonlijke levens doordrong. Door de verhalen worden we herinnerd aan het belang van transparantie, verantwoordelijkheid en de bescherming van individuele rechten in elke samenleving.

Bekijk het aanbod van The Kyiv Files

The Kyiv Files The Kyiv Files The Kyiv Files The Kyiv Files The Kyiv Files The Kyiv Files
Filmposter Filmposter The Kyiv Files

Regisseur The Kyiv Files

Walter Stokman

Schrijvers The Kyiv Files

Onbekend

Cast The Kyiv Files

Onbekend

Filmagenda van The Kyiv Files

The Kyiv Files

Wil jij weten waar The Kyiv Files op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Kyiv Files draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Kyiv Files informatie

Benieuwd waar The Kyiv Files over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Kyiv Files. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Kyiv Files al heeft ontvangen.

The Kyiv Files trailer

Benieuwd of The Kyiv Files iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Kyiv Files jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Kyiv Files kunt kijken!