https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/197209-aac9a5f8a188deb3f525c158d25695202038322a/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Man with the Answers (2022)

AL
De Griekse Victor ontmoet op de veerboot naar Bari de vrijgevochten Duitser Matthias. Ze vervolgen samen hun roadtrip naar Beieren waar Victor's moeder woont en ontdekken als ogenschijnlijke tegenpolen ook elkaars aantrekkelijkheden.

The Man with the Answers

AL
81 minuten 31-03-2022

Filmposter The Man with the Answers

De Griekse Victor ontmoet op de veerboot naar Bari de vrijgevochten Duitser Matthias. Ze vervolgen samen hun roadtrip naar Beieren waar Victor's moeder woont en ontdekken als ogenschijnlijke tegenpolen ook elkaars aantrekkelijkheden.

Victor is een ex-duikkampioen van in de twintig die bij zijn grootmoeder in een Grieks kustplaatsje woont. Na haar plotselinge overlijden springt hij zonder opgaaf van reden in een stoffige oude auto en begint aan een rit met als einddoel Beieren, waar zijn moeder woont. Op de veerboot naar Bari ontmoet hij Matthias, een knappe Duitser. Victor zit niet echt op gezelschap te wachten, maar de vrijgevochten Matthias weet hem toch te verleiden hem een ​​lift naar Duitsland te geven. De ogenschijnlijke tegenpolen beginnen aan een trip die hen door het adembenemende berglandschap van Italië voert. Door de reisavonturen worden beide mannen uit hun comfortzone gehaald en groeit de aantrekkingskracht. Zullen ze de antwoorden die ze zoeken bij elkaar vinden als hun bestemming aan de horizon opdoemt?

Bekijk het aanbod van The Man with the Answers

Regisseur The Man with the Answers

Stelios Kammitsis

Schrijvers The Man with the Answers

Onbekend

Cast The Man with the Answers

Stella Fyrogeni
Vasilis Magouliotis
Anton Weil

Filmagenda van The Man with the Answers

The Man with the Answers

Wil jij weten waar The Man with the Answers op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Man with the Answers draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Man with the Answers informatie

Benieuwd waar The Man with the Answers over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Man with the Answers. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Man with the Answers al heeft ontvangen.

The Man with the Answers trailer

Benieuwd of The Man with the Answers iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Man with the Answers jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Man with the Answers kunt kijken!