The Mule

116 minuten Drama, Misdaad 2018
MovieMeter: 3,42
Earl Stone is een eenzame man op leeftijd en werkzaam als bloemist. Financieel gaat het hem niet voor de wind waardoor hij zich genoodzaakt ziet de boeken dicht te doen. Dan krijgt hij een voorstel om geld te verdienen als drugskoerier voor het Mexicaanse drugskartel. Hierdoor komt hij in het vizier van onder meer de DEA-agent Colin Bates.

Geregisseerd door

Clint Eastwood

Schrijvers

Sam Dolnick

Nick Schenk

Cast

Bradley Cooper
Clint Eastwood
Michael Peña
Gustavo Muñoz
Cesar De León
Patrick L. Reyes

Bioscoopagenda van The Mule

The Mule

Wil jij weten waar The Mule op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Mule draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Mule informatie

Benieuwd waar The Mule over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Mule. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Mule al heeft ontvangen.

The Mule trailer

Benieuwd of The Mule iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Mule jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Mule kunt kijken!