The Positive Chain of Change

The Positive Chain of Change

78 minuten
Te zien op 4 oktober in het kader van de Dutch Sustainable Fashion Week.Weet jij eigenlijk hoe vervuilend de kledingindustrie is? Maar dat er ook een heleboel pioniers zijn die dit willen veranderen? De kledingindustrie is één van de meest vervuilende industrieën ter wereld. Alleen al in Nederland zamelen we 238 miljoen kilo textielafval per jaar in. Het grootste deel hiervan bestaat uit fast fashion. Een hoop van deze kledingstukken zijn niet te recyclen, omdat ze van een mix van verschillende (synthetische) stoffen zijn gemaakt. Deze items eindigen vaak in de verbrandingsoven. Voor Chanel Trapman van zijn dit genoeg redenen om een documentaire over dit onderwerp te maken. Chanel Trapman is bij de voorstelling aanwezig. Ze leidt kort in en na afloop is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Over de Dutch Sustainable Fashion Week: Van 4 t/m 13 oktober vindt voor de 6e keer de Dutch Sustainable Fashion Week plaats (DSFW). Een evenement waarin het 10 dagen lang draait om bewustwording op het gebied van duurzame mode. Want dat het anders moet is wel duidelijk. De kledingindustrie is enorm vervuilend en we gooien met zijn allen veel te veel weg. Met de Dutch Sustainable Fashion Week willen we op een leuke manier laten zien hoe het ook anders kan! En dat is heel divers en varieert van; langer met je kleding doen, recyclen, repareren,minder kopen, bewust kopen, ruilen, tweedehands en kleding kopen van duurzame materialen en merken. In Deventer vindt dit jaar de allereerste editie plaats van de Dutch Sustainable Fashion Week met een leuk en inspirerend programma op verschillende locaties in de stad! Voor het programma in Deventer houd de sociale mediakanalen goed in de gaten of kijk op www.dsfw.nl Hier wordt ook het programma per stad vermeld.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van The Positive Chain of Change

Helaas draait The Positive Chain of Change niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 20-01-2020.

The Positive Chain of Change

Wil jij weten waar The Positive Chain of Change op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Positive Chain of Change draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Positive Chain of Change informatie

Benieuwd waar The Positive Chain of Change over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Positive Chain of Change. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Positive Chain of Change al heeft ontvangen.

The Positive Chain of Change trailer

Benieuwd of The Positive Chain of Change iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Positive Chain of Change jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Positive Chain of Change kunt kijken!