Toneeluitvoering DENK AAN MIJ

Toneeluitvoering DENK AAN MIJ

Op maandagavond is in de Royaalzaal van Landvast de officiële opening van het 29e Havenfestival en de toneeluitvoering "DENK AAN MIJ". Korte inhoud: Stel: je krijgt een brief van je ex. Hij nodigt je uit in zijn luxe vakantiehuis in Zuid-Frankrijk. Eenmaal aangekomen op de zonnige bestemming, wacht je een grote verrassing. In “Denk aan mij” worden de ex-vrouwen van Bob onder valse voorwendselen naar zijn vakantiehuis in Zuid-Frankrijk gelokt. Aafke, Bobs eerste vrouw, die haar toevlucht zoekt in homeopathische middelen voor alle kwaaltjes die zij (denkt dat zij) heeft, arriveert als eerste bij het huisje in de zon. Al snel volgt Bobs tweede ex, Pem, een ijverige tuinier die sinds de scheiding van Bob de liefde van haar leven heeft gevonden in een vrouw. Als laatste sluit ook Doris aan, Bobs derde vrouw, een regelrechte stoeipoes die gelooft Bobs hart terug te kunnen winnen met haar charmes. Maar Bob is er niet. Zijn huisbewaarder ontvangt de dames en dan begint het avontuur. Komt Bob ooit nog terug? En zo niet, wat gebeurt er dan met het vakantiehuisje? PJG Toneel en Entertainment presenteert “Denk aan mij” een hilarisch blijspel van Hetty Heytink met vier damesrollen die vervuld zullen worden door Annemieke de Winter, Annet Bouter, Kim van Middelkoop en Milou den Besten. Entree is gratis, maar i.v.m. het maximaal aantal mensen dat de zaal in mag, moet u wel een toegangskaart ophalen. Deze zijn te verkrijgen bij de receptie van Landvast vanaf maandag 12 augustus om 10:00 uur. Aanvang is om 19:45 uur.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Toneeluitvoering DENK AAN MIJ

Helaas draait Toneeluitvoering DENK AAN MIJ niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 23-01-2020.

Toneeluitvoering DENK AAN MIJ

Wil jij weten waar Toneeluitvoering DENK AAN MIJ op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Toneeluitvoering DENK AAN MIJ draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Toneeluitvoering DENK AAN MIJ informatie

Benieuwd waar Toneeluitvoering DENK AAN MIJ over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Toneeluitvoering DENK AAN MIJ. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Toneeluitvoering DENK AAN MIJ al heeft ontvangen.

Toneeluitvoering DENK AAN MIJ trailer

Benieuwd of Toneeluitvoering DENK AAN MIJ iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Toneeluitvoering DENK AAN MIJ jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Toneeluitvoering DENK AAN MIJ kunt kijken!