TRON Legacy (2010)

12 Geweld

TRON Legacy

12 Geweld
126 minuten Avontuur, Science fiction, Actie, Amusement 2010

Recensies TRON Legacy

Metacritic: 49,1
MovieMeter: 3,13
Rotten Tomatoes 51

Filmposter TRON Legacy

Wanneer Sam Flynn (Garrett Hedlund) nog jong is, verdwijnt zijn vader Kevin (Jeff Bridges), een computerprogrammeur. Zo'n 20 jaar later krijgt Sam bezoek van Alan Bradley, een oud-collega van zijn vader. Alan beweert dat de vader van Sam nog leeft en vermoedt dat hij terug te vinden is in diens vroegere arcadehal. Sam hecht niet veel geloof aan dat gegeven, maar gaat toch op onderzoek uit. Wanneer hij een verborgen kamer vindt, wordt hij opgezogen in een virtual realitywereld. Samen met Kevins vertrouweling Quorra (Olivia Wilde) komen vader en zoon in een gevecht terecht van leven en dood. Ze moeten zien te ontsnappen uit een cyberwereld die niet alleen heel geavanceerd blijkt te zijn, maar ook heel erg gevaarlijk.
Filmposter Filmposter TRON Legacy

Regisseur TRON Legacy

Joseph Kosinski

Schrijvers TRON Legacy

Steven Lisberger

Brian Klugman

Lee Sternthal

Bonnie MacBird

Edward Kitsis

Adam Horowitz

Cast TRON Legacy

Bruce Boxleitner
Jeff Bridges
Olivia Wilde
Garrett Hedlund

Filmagenda van TRON Legacy

TRON Legacy

Wil jij weten waar TRON Legacy op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar TRON Legacy draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

TRON Legacy informatie

Benieuwd waar TRON Legacy over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over TRON Legacy. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies TRON Legacy al heeft ontvangen.

TRON Legacy trailer

Benieuwd of TRON Legacy iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de TRON Legacy jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij TRON Legacy kunt kijken!