https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/143792-c333e26935d01071003d9a0439e736208ab256e0/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

A Monster in Paris (2010)

Een verlegen filmoperateur en een uitbundige uitvinder gaan op jacht naar een monster dat ze zelf gecreëerd hebben en nu paniek onder de bevolking van Parijs zaait.

A Monster in Paris

90 minuten Animatie, Avontuur, Fantasie, Komedie, Romantiek, Muziek 2010

Recensies A Monster in Paris

MovieMeter: 2,95
Rotten Tomatoes 87

Filmposter A Monster in Paris

Een verlegen filmoperateur en een uitbundige uitvinder gaan op jacht naar een monster dat ze zelf gecreëerd hebben en nu paniek onder de bevolking van Parijs zaait.

Parijs, 1910. Emile, een verlegen filmoperateur, en Raoul, een uitbundige uitvinder, gaan op jacht naar een monster dat ze zelf gecreëerd hebben en nu paniek onder de bevolking zaait. Dat leidt tot een spannend avontuur door de straten van Parijs. Ondertussen valt Raoul voor de charmes van een elfjesachtige zangeres, die met haar zangkunsten de politiecommissaris en zelfs het monster weet te bekoren. Maar is het monster werkelijk zo gevaarlijk als het lijkt?

Bekijk het aanbod van A Monster in Paris

A Monster in Paris
Filmposter Filmposter A Monster in Paris

Regisseur A Monster in Paris

Bibo Bergeron

Schrijvers A Monster in Paris

Bibo Bergeron

Stéphane Kazandjian

Cast A Monster in Paris

François Cluzet
Vanessa Paradis
Gad Elmaleh
Mathieu Chedid
Matthieu Chedid

A Monster in Paris

Wil jij weten waar A Monster in Paris op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar A Monster in Paris draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

A Monster in Paris informatie

Benieuwd waar A Monster in Paris over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over A Monster in Paris. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies A Monster in Paris al heeft ontvangen.

A Monster in Paris trailer

Benieuwd of A Monster in Paris iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de A Monster in Paris jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij A Monster in Paris kunt kijken!