Urban Turban (2014)

Urban Turban

143 minuten 2014

Recensies Urban Turban

Filmposter Urban Turban

Ann werkt als marketingmanager bij een hogeschool. Wanneer het slecht blijkt te gaan met de financiën, gaat ze met twee anderen op onderzoek uit. Daarbij ontdekken ze dat er een verrader bij hen werkt, die aankomende studenten wegkaapt. Dan ontmoet Ann Monty, een lieve Indiase jongeman. Er begint wat te bloeien tussen de twee, maar Monty's traditioneel ingestelde broer steekt er een stokje voor door hem weg te sturen. Als hij terugkeert ontdekt hij de bedoelingen van zijn broer en is hij vastbesloten Ann voor zich te winnen.

Bekijk het aanbod van Urban Turban

Filmposter Filmposter Urban Turban

Regisseur Urban Turban

Onbekend

Schrijvers Urban Turban

Onbekend

Cast Urban Turban

Amit Sharma
Sarah Kate Walden
Rishi Deepak

Urban Turban

Wil jij weten waar Urban Turban op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Urban Turban draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Urban Turban informatie

Benieuwd waar Urban Turban over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Urban Turban. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Urban Turban al heeft ontvangen.

Urban Turban trailer

Benieuwd of Urban Turban iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Urban Turban jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Urban Turban kunt kijken!