Verdwenen Dagen (2021)

AL Grof taalgebruik

Verdwenen Dagen

AL Grof taalgebruik
2021

Filmposter Verdwenen Dagen

De gedreven Simone (35) leeft voor haar werk bij de futuristische startup Morpheus, waar je in Virtual Reality je mooiste herinneringen kunt herbeleven. Als tegenspeler gidst ze cliënten door de herinnering heen – zo ook door die van de zestigjarige Lynn die daar nog een brutale tiener is op een camping in de jaren 90. Een zomers girl-meets girl-verhaal ontvouwt zich uit het geheugen van Lynn en trekt Simone mee de herinnering in. Maar als blijkt dat Lynn aan vroege dementie lijdt en de techniek zich vastgrijpt aan Simones geheugen, komt ze onverwacht oog in oog te staan met diep weggestopte herinneringen aan haar eerste grote, maar verloren liefde.

Bekijk het aanbod van Verdwenen Dagen

Filmposter Filmposter Verdwenen Dagen

Regisseur Verdwenen Dagen

N.B.

Schrijvers Verdwenen Dagen

Onbekend

Cast Verdwenen Dagen

Georgina Verbaan
Anne Chris Schulting
Kendrick Etmon

Verdwenen Dagen

Wil jij weten waar Verdwenen Dagen op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Verdwenen Dagen draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Verdwenen Dagen informatie

Benieuwd waar Verdwenen Dagen over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Verdwenen Dagen. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Verdwenen Dagen al heeft ontvangen.

Verdwenen Dagen trailer

Benieuwd of Verdwenen Dagen iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Verdwenen Dagen jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Verdwenen Dagen kunt kijken!