Wat Is Dan Liefde

Wat Is Dan Liefde

103 minuten Komedie 17-10-2019
In Wat Is Dan Liefde krijgt echtscheidingsadvocaat Cato (Elise Schaap) de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Nietsontziend je zakken vullen is niet meer van deze tijd en Cato lijkt de aangewezen persoon de brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen. Ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van het old boys network. Tot ze collega Gijs (Maarten Heijmans) ontmoet die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt. Daar waar zij als kind van gescheiden ouders vindt dat mensen zich niet zo moeten laten meeslepen door hun emoties en op een volwassen manier uit elkaar horen te gaan, gooit Gijs graag wat olie op het vuur en sleept zijn cliënten naar de rechtbank voor een ellenlange vechtscheiding. Dat verdient immers een stuk beter. De samenwerking lijkt gedoemd te mislukken maar naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen. Want kun je überhaupt in de liefde geloven als je van scheiden je werk hebt gemaakt?

Geregisseerd door

Aniëlle Webster

Schrijvers

Dorien Goertzen

Cast

Anneke Blok
Maarten Heijmans
Michiel Romeyn
René van 't Hof
Elise Schaap
Jesse Meester

Bioscoopagenda van Wat Is Dan Liefde

Wat Is Dan Liefde

Wil jij weten waar Wat Is Dan Liefde op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Wat Is Dan Liefde draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Wat Is Dan Liefde informatie

Benieuwd waar Wat Is Dan Liefde over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Wat Is Dan Liefde. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Wat Is Dan Liefde al heeft ontvangen.

Wat Is Dan Liefde trailer

Benieuwd of Wat Is Dan Liefde iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Wat Is Dan Liefde jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Wat Is Dan Liefde kunt kijken!