Wilde aardbeien

Wilde aardbeien

90 minuten 22-02-2020
De film vertelt het verhaal van de arts Eberhard Isak Borg. Dokter Borg heeft regelmatig nachtmerries en dagdromen. Zijn hoge leeftijd en zijn nakende dood maken hem moeilijk in de omgang. Ter gelegenheid van de uitreiking van zijn eredoctoraat reist hij samen met zijn schoondochter Marianne en drie lifters vanuit Stockholm naar de Universiteit van Lund om zijn titel te ontvangen. Onderweg ontmoet hij vreemden en familie, en in zijn dromen wordt hij geconfronteerd met zijn eigen verleden en zijn angsten.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Wilde aardbeien

Helaas draait Wilde aardbeien niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 22-02-2020.

Wilde aardbeien

Wil jij weten waar Wilde aardbeien op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Wilde aardbeien draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Wilde aardbeien informatie

Benieuwd waar Wilde aardbeien over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Wilde aardbeien. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Wilde aardbeien al heeft ontvangen.

Wilde aardbeien trailer

Benieuwd of Wilde aardbeien iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Wilde aardbeien jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Wilde aardbeien kunt kijken!