Ernst, Bobbie en het Geheim van de Monta Rossa (2010)

AL

Ernst, Bobbie en het Geheim van de Monta Rossa

AL
73 minuten Familie, Humor, Avontuur 2010

Recensies Ernst, Bobbie en het Geheim van de Monta Rossa

MovieMeter: 2,43

Serieposter Ernst, Bobbie en het Geheim van de Monta Rossa

Als Ernst en Bobbie op bezoek zijn bij een circusschool slaat het noodlot toe en brandt de circusschool af. Om het bestaan van de school te redden moeten Ernst en Bobbie een schat opsporen. Terwijl zij via een speurtocht langs de gekste plekken op zoek gaan naar de schat, wordt de circusdirectrice ook nog ontvoerd. Op de hielen gezeten door crimineel Fedor en zijn nichtje Indy, doorstaan zij spannende en gevaarlijke avonturen die een spectaculaire climax bereiken op de top van de Monta Rossa. Lukt het Ernst en Bobbie om samen met de kinderen van de circusschool de directrice en de schat te redden?
Serieposter Serieposter Ernst, Bobbie en het Geheim van de Monta Rossa

Regisseur Ernst, Bobbie en het Geheim van de Monta Rossa

Pieter Walther Boer

Schrijvers Ernst, Bobbie en het Geheim van de Monta Rossa

Tijs van Marle

Cast Ernst, Bobbie en het Geheim van de Monta Rossa

Erik van Trommel
Gert-Jan van den Ende
Ton Kas
Kees Coolen
Celia van den Boogert

Ernst, Bobbie en het Geheim van de Monta Rossa

Wil jij weten waar Ernst, Bobbie en het Geheim van de Monta Rossa op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ernst, Bobbie en het Geheim van de Monta Rossa draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ernst, Bobbie en het Geheim van de Monta Rossa informatie

Benieuwd waar Ernst, Bobbie en het Geheim van de Monta Rossa over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ernst, Bobbie en het Geheim van de Monta Rossa. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ernst, Bobbie en het Geheim van de Monta Rossa al heeft ontvangen.

Ernst, Bobbie en het Geheim van de Monta Rossa trailer

Benieuwd of Ernst, Bobbie en het Geheim van de Monta Rossa iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ernst, Bobbie en het Geheim van de Monta Rossa jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ernst, Bobbie en het Geheim van de Monta Rossa kunt kijken!