Replicate (2019)

16 Angst Grof taalgebruik

Replicate

16 Angst Grof taalgebruik
Horror, Thriller, Science fiction 2019

Recensies Replicate

De drie vrienden Zach, Randy en Kayla maken een videoserie die ze uitzenden op het internet. Ze hebben het vermoeden dat hun buren vermoord zijn en dat iets of iemand bezit genomen heeft van hun lichamen. Het drietal besluit de zaak nader te onderzoeken en gebruikt het als onderwerp voor hun videoserie.

Bekijk het aanbod van Replicate

Regisseur Replicate

John Murlowski

Schrijvers Replicate

John Murlowski

Steven Palmer Peterson

Cast Replicate

Calum Worthy
Joel Courtney
Katherine McNamara
Andi Matichak

Alternatieve titels

Replicate

Assimilate

Replicate

Wil jij weten waar Replicate op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Replicate draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Replicate informatie

Benieuwd waar Replicate over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Replicate. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Replicate al heeft ontvangen.

Replicate trailer

Benieuwd of Replicate iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Replicate jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Replicate kunt kijken!