Pauline & Paulette

Pauline & Paulette

80 minuten
Pauline & Paulette is een kleurrijke, ontroerende en subtiele film over de vriendschap tussen twee zussen die plotseling gedwongen worden om samen te wonen. Pauline is een 'klein meisje' van 66 jaar oud. Ze kan niet goed lezen, schrijven en spreken en wordt verzorgd door haar zus Martha. Als deze overlijdt staan de twee jongere zussen Paulette en Cecile voor een moeilijke beslissing: wat te doen met Pauline? Martha heeft in haar testament laten opnemen dat ze haar fortuin alleen nalaat aan haar zussen als Paulette of Cecile de zorg voor Pauline op zich neemt. Als de zussen besluiten Pauline naar een instelling te brengen, vissen ze achter het net. Gedreven door het geld dat binnen handbereik ligt neemt Paulette de zorg voor haar zwakbegaafde zus op zich. Wat ze niet verwacht gebeurt: er ontstaat een bijzondere band tussen de twee.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Pauline & Paulette

Helaas draait Pauline & Paulette niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 12-11-2019.

Pauline & Paulette

Wil jij weten waar Pauline & Paulette op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Pauline & Paulette draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Pauline & Paulette informatie

Benieuwd waar Pauline & Paulette over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Pauline & Paulette. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Pauline & Paulette al heeft ontvangen.

Pauline & Paulette trailer

Benieuwd of Pauline & Paulette iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Pauline & Paulette jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Pauline & Paulette kunt kijken!