Stalker - Engels ondertiteld

Stalker - Engels ondertiteld

162 minuten
In Andrej Tarkovski’s filosofische sciencefictionklassieker neemt een mysterieuze gids zijn klanten – een schrijver en een wetenschapper – mee naar een verboden zone, waar zich de ‘kamer der verlangens’ bevindt. Nieuwe digitale restauratie. De verboden zone is een hermetisch afgesloten terrein vol afval, waar de regels van het gezond verstand niet gelden. De mannen begeven zich op een spirituele reis door een gebied buiten de beschaving, met op de achtergrond de belofte dat geheime wensen van de reizigers vervuld zullen worden. STALKER was in de jaren tachtig een cultfilm; de suggestie van nucleaire doem en de industriële omgeving waar de drie mannen zich een weg door banen, sloten naadloos aan op het sombere gedachtengoed in menig kraakpand. Regisseur Andrej Tarkovski (1932-1986) viel op door zijn compromisloze houding: entertainment was uit den boze, filmen was Kunst en het leven van de mens een spirituele zoektocht. STALKER is digitaal gerestaureerd en nu weer te zien in de originele kleurstelling en met de originele monosoundtrack.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Stalker - Engels ondertiteld

Helaas draait Stalker - Engels ondertiteld niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 27-01-2020.

Stalker - Engels ondertiteld

Wil jij weten waar Stalker - Engels ondertiteld op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Stalker - Engels ondertiteld draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Stalker - Engels ondertiteld informatie

Benieuwd waar Stalker - Engels ondertiteld over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Stalker - Engels ondertiteld. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Stalker - Engels ondertiteld al heeft ontvangen.

Stalker - Engels ondertiteld trailer

Benieuwd of Stalker - Engels ondertiteld iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Stalker - Engels ondertiteld jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Stalker - Engels ondertiteld kunt kijken!