The west side story

The west side story

151 minuten
Verfilming van de beroemde Broadway-musical waarin het Romeo & Julia-verhaal wordt verplaatst naar het New York van eind jaren vijftig. In Manhattan liggen twee rivaliserende straatbendes voortdurend met elkaar in de clinch. Het zijn de Amerikanen van de Jets en de Puertoricaanse immigranten van de Sharks. Op een dansavond neemt één van de bendeleiders zijn zuster mee. Het is het begin van een onmogelijke liefde.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van The west side story

Helaas draait The west side story niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 12-11-2019.

The west side story

Wil jij weten waar The west side story op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The west side story draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The west side story informatie

Benieuwd waar The west side story over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The west side story. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The west side story al heeft ontvangen.

The west side story trailer

Benieuwd of The west side story iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The west side story jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The west side story kunt kijken!