Eureka (2001)

12 Angst

Eureka

12 Angst
218 minuten Drama 2001
Eureka! (4+) | Theatergroep Knars De uitvindingen vliegen uit de bocht… Eureka wil buiten spelen - rennen en springen, maar vooral: Vliegen. Ze droomt ervan om astronaut te worden. Dat heeft ze niet van een vreemde. Haar vader is namelijk de handigste uitvinder die je je kunt voorstellen. Het hele huis is dan ook één grote werkplaats. Maar hij gebruikt zijn talent vooral om zijn dochter te beschermen tegen de boze buitenwereld. Zo wordt Eureka ingepakt in een Op-blaas-regenjas om botsingen te verzachten en draagt ze verplicht Goede-weg -schoenen die na school meteen naar huis lopen. Haar vriendje Mo is de enige die begrijpt dat Eureka ECHT wil vliegen. Samen bedenken ze een list om te kunnen spelen en zelf te bouwen aan een eigen Fladder-raket. Bestemming: Gevaar! Als dat maar goed afloopt… Fantasierijk theater in een decor vol verrassingen over een meisje van acht dat de wereld zélf wil ontdekken. Vol Reacties, Replikaatjes en Raketten!

Regisseur Eureka

Aoyama Shinji

Schrijvers Eureka

Onbekend

Cast Eureka

Onbekend

Filmagenda van Eureka

Filmagenda deze week Deze week Week 29

Eureka draait helaas niet in de bioscoop

Eureka

Wil jij weten waar Eureka op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Eureka draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Eureka informatie

Benieuwd waar Eureka over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Eureka. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Eureka al heeft ontvangen.

Eureka trailer

Benieuwd of Eureka iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Eureka jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Eureka kunt kijken!